Életmód, edzés, motiváció

25 húzódzkodás program

húzódzkodás

Miért a húzódzkodás? Kattints!

A 25 húzódzkodás programot akkor ajánlom, ha szeretnéd felhozni a húzódzkodásod. Akkor is jó, ha csak 1-2 húzódzkodást tudsz végrehajtani jelenleg. De ha csak egy kis kihívásra vágysz, hogy áttörd a hátáraidat, akkor is vágj bele!

Hasonlóan a 100 fekvőtámasz programhoz, itt is 6 hét alatt fogsz eljutni a 25 teljes, szabályos húzódzkodásig. Természetesen, ha valamelyik héten elakadsz, akkor csak kezd újra az adott hetet, vagy lépj vissza egyet és meglátod menni fog. A húzódzkodás kifejezetten olyan gyakorlat, ahol nehéz a fejlődés. Ezzel a programmal viszont, a felépített progresszió miatt, érezhetően könnyebb lesz.

Milyen fogással csináld? A húzódzkodás leírásánál leírtam, hogy melyiknek mi az előnye. Dönts te.

És akkor a 25 húzódzkodás program.

Csinálj egy tesztet, hogy hány húzódzkodásra vagy képes jelenleg. ha egyre sem, akkor a programot az itt leírt negatív húzódzkodás gyakorlattal csináld. A táblázat, abban az oszlopában kezd, amennyi húzódzkodást meg tudtál csinálni.

Minden nap után pihenj minimum egy, de akár két napot is! Ez egy megerőltető program, inkább lassabban haladj, de biztonságosan!

Go 25 húzódzkodás!

Első hét!

húdzkodás 1.hét

Második hét!

Folytasd ugyan abban az oszlopban, ahol eddig csináltad.

húdzkodás .2hét

Harmadik hét!

Folytasd ugyan abban az oszlopban, ahol eddig csináltad.

húdzkodás 3.hét

Negyedik hét!

A negyedik hét előtt szintén csinálj egy tesztet, hogy lásd, mennyit fejlődtél. Értelem szerűen abban az oszlopban kezd a hetet, ahány húzódzkodás sikerült.

húdzkodás 4.hét

Ötödik hét!

Folytasd ugyan abban az oszlopban, ahol eddig csináltad.

húdzkodás 5.hét

Hatodik hét!

Folytasd ugyan abban az oszlopban, ahol eddig csináltad.

húdzkodás 6.hét

 

Gratulálok! Végig csináltad a programot. Ha megy 25 húzódzkodás, akkor szuper vagy, de ha nem, akkor sincs gond. Kezd újra attól a héttől, ahol úgy érzed, hogy még könnyen megy.