Életmód, edzés, motiváció

Új év, új célok?

image-img-close-the-gap-new-year-new-you-640x317

Beléptünk a 2017-es évbe. Az újrakezdés évébe. Érdemes átgondolni, hogy mik voltak a 2016-os évben azok a dolgok, amikre büszkék vagyunk, ami boldogsággal tölt el. Ne csak elteljen egy újabb év, hanem tudatosan értékeljük ki és tervezzük meg az Új Évet. Sokan fogadalmakat tesznek, amikről tudják, hogy úgysem tartják be és ez egy frusztráló dolog tud lenni. Fogadalmak és önámítások helyett konkrét célokat, terveket, feladatokat kell kitűznünk, amit egész évben a szemünk előtt tudunk tartani, ami a fejlődés útján tartja az életünket, hogy ne csak sodródjunk az árral és belevesszünk a “szürke hétköznapokba”.

Én is több kihívást, célt és tervet állítottam magam elé több területen is:

  • Személyes fejlődés
  • Kapcsolatok
  • Pénzügyi terület
  • Életmód

Itt a blogon szeretném vezetni a különböző “kalandokat”, amik a kitűzött célok eléréséhez vezető úton elém kerülnek. Lesznek túrabeszámolók, edzés naplók, pénzügyi bejegyzések és sok más téma. Ezzel magamat szeretném motiválni, hogy ne térjek le az útról, de bízom benne, hogy lesz olyan olvasóm, akiket inspirálni fognak az írásaim. Terveim szerint havonta két bejegyzéssel fogok jelentkezni, bővebben írni fogok a fent említett célokról, kihívásokról.

Ülj le, gondold végig az elmúlt évet, mit csináltál jól, mi vezetett eredményhez, mi az, amin dolgoznod kell, stb. és ez alapján tűzz ki és írj le minél több célt, vágyat.  Ne csak túléld a következő 1 évet, hanem színezd ki, tedd kalandossá és örömmel indítsd a reggeleidet, hogy ma is tehetsz valamit a kitűzött céljaidért.

Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet kívánok!

Bálint